Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Nieuwegein: bijna 25% minder inbraken

Logo InbrekerUit de pas gepubliceerde veiligheidscijfers over de eerste helft van 2017 blijkt dat er in Nieuwegein vijftien procent minder misdrijven zijn gepleegd dan een jaar geleden. Nieuwegein toont...

een meer gunstige ontwikkeling dan de omliggende plaatsen.

Er zijn minder woninginbraken (-22%), maar ook het aantal autokraken (-12% is gedaald en er zijn minder vernielingen (-37%). Wel nam het aantal meldingen van winkeldiefstallen toe. Tien procent meer dan een jaar geleden.

De gemeente gaat zet in samenwerking met veiligheidspartners de acties uit het veiligheidsplan voort. Elk half jaar maakt de gemeente het veiligheidsbeeld openbaar.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties