Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Nieuwegein: bijna 25% minder inbraken

Logo InbrekerUit de pas gepubliceerde veiligheidscijfers over de eerste helft van 2017 blijkt dat er in Nieuwegein vijftien procent minder misdrijven zijn gepleegd dan een jaar geleden. Nieuwegein toont...

een meer gunstige ontwikkeling dan de omliggende plaatsen.

Er zijn minder woninginbraken (-22%), maar ook het aantal autokraken (-12% is gedaald en er zijn minder vernielingen (-37%). Wel nam het aantal meldingen van winkeldiefstallen toe. Tien procent meer dan een jaar geleden.

De gemeente gaat zet in samenwerking met veiligheidspartners de acties uit het veiligheidsplan voort. Elk half jaar maakt de gemeente het veiligheidsbeeld openbaar.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties