Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Doorrijder ongeluk meldt zich

Logo BeleidEen 22-jarige automobilist die donderdag een 60-jarige fietser schepte op het 5 Mei plein en hierna doorreed, heeft zich vrijdag gemeld bij de politie. De 60-jarige fietser stak donderdag...

het plein over, waarbij hij geschept werd door een auto. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en ligt momenteel nog met meerdere botbreuken in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto reed door, maar raakte zijn kentekenplaat kwijt op de plaats van het ongeval. 

De man is vrijdag verhoord en zijn rijbewijs is afgenomen. De Utrechter is op vrije voeten gesteld. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht door de politie. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties