Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Doorrijder ongeluk meldt zich

Logo BeleidEen 22-jarige automobilist die donderdag een 60-jarige fietser schepte op het 5 Mei plein en hierna doorreed, heeft zich vrijdag gemeld bij de politie. De 60-jarige fietser stak donderdag...

het plein over, waarbij hij geschept werd door een auto. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en ligt momenteel nog met meerdere botbreuken in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto reed door, maar raakte zijn kentekenplaat kwijt op de plaats van het ongeval. 

De man is vrijdag verhoord en zijn rijbewijs is afgenomen. De Utrechter is op vrije voeten gesteld. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht door de politie. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties