Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Man boort in gasleiding

Logo BrandweerMaandagmiddag heeft een bewoner aan de Kievitstraat in Nieuwegein een flink gaslek veroorzaakt tijdens het klussen. Hij boorde door de leiding heen. Hij waarschuwde direct omwonenden...

en de brandweer. De brandweer was snel ter plaatse om het gas af te sluiten en het lek te dichten. Omdat de gaskraan in een andere woning bleek te zitten, waarvan de bewoner niet thuis was, moest de brandweer eerst een bergingsdeur forceren, waarna de kraan kon worden dicht gedraaid.

Omdat er niet veel gas vrijgekomen was, konden de bewoners na een uur weer in hun woning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties