Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Man boort in gasleiding

Logo BrandweerMaandagmiddag heeft een bewoner aan de Kievitstraat in Nieuwegein een flink gaslek veroorzaakt tijdens het klussen. Hij boorde door de leiding heen. Hij waarschuwde direct omwonenden...

en de brandweer. De brandweer was snel ter plaatse om het gas af te sluiten en het lek te dichten. Omdat de gaskraan in een andere woning bleek te zitten, waarvan de bewoner niet thuis was, moest de brandweer eerst een bergingsdeur forceren, waarna de kraan kon worden dicht gedraaid.

Omdat er niet veel gas vrijgekomen was, konden de bewoners na een uur weer in hun woning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties