Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Legionella in badkamers Lunetten

Logo Legionella BacterieIn de Utrechtse wijk Lunetten is in honderd appartementen van Portaal legionella gevonden in de waterleiding. Legionella is een bacterie die een acute infectie van de luchtwegen kan...

veroorzaken. Een woordvoerster van Portaal zegt dat het drinken van het water niet besmettelijk is, maar bewoners moeten wel opletten met douchen.

De besmette waterleiding is gevonden tijdens werkzaamheden in huurwoningen aan Boven Zevenwouden. Bewoners wordt geadviseerd om de douche en andere kranen eerst even te laten lopen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties