Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Legionella in badkamers Lunetten

Logo Legionella BacterieIn de Utrechtse wijk Lunetten is in honderd appartementen van Portaal legionella gevonden in de waterleiding. Legionella is een bacterie die een acute infectie van de luchtwegen kan...

veroorzaken. Een woordvoerster van Portaal zegt dat het drinken van het water niet besmettelijk is, maar bewoners moeten wel opletten met douchen.

De besmette waterleiding is gevonden tijdens werkzaamheden in huurwoningen aan Boven Zevenwouden. Bewoners wordt geadviseerd om de douche en andere kranen eerst even te laten lopen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties