Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Minder autokraken, meer vernielingen

Logo AutokrassenIn de eerste helft van 2017 is in de gemeente De Ronde Venen het aantal autokraken afgenomen, maar het aantal vernielingen en woninginbraken toegenomen. Dat zijn de meest...

opvallende cijfers in het criminaliteitsoverzicht over de eerste zes maanden. De stijging wordt voor een deel verklaard door een piek in het aantal woninginbraken in het voorjaar. Door de aanhouding van enkele lokale verdachten is dat aantal inmiddels weer gedaald.

Inzet van bewoners blijkt van invloed te zijn op bestrijding van de criminaliteit. Acties als Burgernet en het grote aantal Whatsapp groepen spelen daarbij een belangrijke rol.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties