Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Minder autokraken, meer vernielingen

Logo AutokrassenIn de eerste helft van 2017 is in de gemeente De Ronde Venen het aantal autokraken afgenomen, maar het aantal vernielingen en woninginbraken toegenomen. Dat zijn de meest...

opvallende cijfers in het criminaliteitsoverzicht over de eerste zes maanden. De stijging wordt voor een deel verklaard door een piek in het aantal woninginbraken in het voorjaar. Door de aanhouding van enkele lokale verdachten is dat aantal inmiddels weer gedaald.

Inzet van bewoners blijkt van invloed te zijn op bestrijding van de criminaliteit. Acties als Burgernet en het grote aantal Whatsapp groepen spelen daarbij een belangrijke rol.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties