Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Klant tevreden over dienstverlening en zorg

Logo EnqueteKlanten die in gemeente De Ronde Venen gebruik maken van de Wet Maatschappelijk Ondersteuning, de Jeugdwet en de Participatiewet zijn tevreden over de dienstverlening en...

de zorg die zij krijgen. Dit blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek, dat de gemeente dit voorjaar heeft uitgevoerd. Wel is een aantal verbeterpunten geconstateerd, zoals het vergroten van de bekendheid van cliëntondersteuning, het verlenen van nazorg en de ondersteuning bij het vinden van werk.

De gemeente gebruikt deze informatie om haar dienstverlening te verbeteren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties