Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Klant tevreden over dienstverlening en zorg

Logo EnqueteKlanten die in gemeente De Ronde Venen gebruik maken van de Wet Maatschappelijk Ondersteuning, de Jeugdwet en de Participatiewet zijn tevreden over de dienstverlening en...

de zorg die zij krijgen. Dit blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek, dat de gemeente dit voorjaar heeft uitgevoerd. Wel is een aantal verbeterpunten geconstateerd, zoals het vergroten van de bekendheid van cliëntondersteuning, het verlenen van nazorg en de ondersteuning bij het vinden van werk.

De gemeente gebruikt deze informatie om haar dienstverlening te verbeteren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties