Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Burgerbrief inzake honden uitrenplek

Logo Hond3Omwonenden van de Boekentuin in Woerden hebben in een brief aan de gemeente hun ongenoegen uitgesproken over het realiseren van een hondenuitrenveld. Zij zijn bezorgd dat...

de uitvoering van het hondenbeleid zoals wethouder Ivo ten Hagen dat voorgesteld heeft tot problemen zal leiden. De omwonenden voelen zich buiten spel gezet en hebben zich tot de gemeente gewend in de hoop daar nog iets aan te kunnen veranderen.

Eerder had de toen zittende wethouder De Weger beloofd dat er geen uitrenveld meer zou komen en dat er beter met de bewoners gecommuniceerd zou worden. Die beloftes zijn beide niet nagekomen aldus de briefschrijvers. Ook staat er in de brief dat op de vraag om daarover in gesprek te gaan, de wethouder niet gereageerd heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties