Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Burgerbrief inzake honden uitrenplek

Logo Hond3Omwonenden van de Boekentuin in Woerden hebben in een brief aan de gemeente hun ongenoegen uitgesproken over het realiseren van een hondenuitrenveld. Zij zijn bezorgd dat...

de uitvoering van het hondenbeleid zoals wethouder Ivo ten Hagen dat voorgesteld heeft tot problemen zal leiden. De omwonenden voelen zich buiten spel gezet en hebben zich tot de gemeente gewend in de hoop daar nog iets aan te kunnen veranderen.

Eerder had de toen zittende wethouder De Weger beloofd dat er geen uitrenveld meer zou komen en dat er beter met de bewoners gecommuniceerd zou worden. Die beloftes zijn beide niet nagekomen aldus de briefschrijvers. Ook staat er in de brief dat op de vraag om daarover in gesprek te gaan, de wethouder niet gereageerd heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties