Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Mega-order voor SNEL Shared Logistics Woerden

Logo G SnelSNEL Shared Logistics heeft een mega-order binnengehaald. De Woerdense transporteur en distributeur gaat alle Nederlandse vestigingen van de Canadese warenhuisketen...

Hudson's Bay bevoorraden. De bevoorrading vindt plaats vanuit het pas geopende distributiecentrum in Mijdrecht waar voorheen Blokker was gevestigd. In de loop van het derde kwartaal worden de eerste tien warenhuizen van Hudson's Bay in Nederland geopend. De eerste vestiging opent op 17 augustus in het centrum van Amsterdam.

SNEL is een bekende in de retail-logistiek met een eigen gesloten netwerk in de Benelux. Zeven dagen per week zal SNEL de Hudson's Bay vestigingen voor en na de openingstijden van nieuwe voorraden voorzien. Nu deze grote order is verkregen heeft SNEL extra chauffeurs in dienst genomen en een aantal nieuwe vrachtwagens aangeschaft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties