Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Mega-order voor SNEL Shared Logistics Woerden

Logo G SnelSNEL Shared Logistics heeft een mega-order binnengehaald. De Woerdense transporteur en distributeur gaat alle Nederlandse vestigingen van de Canadese warenhuisketen...

Hudson's Bay bevoorraden. De bevoorrading vindt plaats vanuit het pas geopende distributiecentrum in Mijdrecht waar voorheen Blokker was gevestigd. In de loop van het derde kwartaal worden de eerste tien warenhuizen van Hudson's Bay in Nederland geopend. De eerste vestiging opent op 17 augustus in het centrum van Amsterdam.

SNEL is een bekende in de retail-logistiek met een eigen gesloten netwerk in de Benelux. Zeven dagen per week zal SNEL de Hudson's Bay vestigingen voor en na de openingstijden van nieuwe voorraden voorzien. Nu deze grote order is verkregen heeft SNEL extra chauffeurs in dienst genomen en een aantal nieuwe vrachtwagens aangeschaft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties