Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Onderzoekers ontvangen 250.000 euro

Logo Geld 4De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek de NWO, heeft aan 30 gepromoveerde onderzoekers een Veni-financiering verleend. De Veni-financiering wordt...

jaarlijks door NWO toegekend aan veelbelovende jonge wetenschappers met de mogelijkheid om gedurende drie jaar hun eigen ideeën verder te ontwikkelen. De Veni-laureaten gaan onder andere onderzoek doen aan de vorming van sterrenstelsels in clusters en het voorkomen van giftige stoffen in gerecyclede producten.

In deze Veni-ronde investeert NWO in totaal 38,3 miljoen euro in vrij en nieuwsgierigheids gedreven onderzoek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties