Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Noodkreet behoud buitenbad

Logo Zwemmen3In IJsselstein dreigt door de renovatie van sportfondsenbad Hooghe Waerd het buitenbad te verdwijnen. Dat is een reden voor de bewoners om een handtekeningenactie...

te houden. De bewoners zijn ook ontevreden over het gebrek aan communicatie vanuit Sportfondsen over de wijzigingen.

Volgens de gemeente, die met subsidie bijdraagt aan de zwembadexploitatie heeft de gemeenteraad na extern advies ingestemd met de modernisering van het bad, mede omdat de bezoekersaantallen terugliepen. Over het buitenbad zijn geen expliciete uitspraken gevonden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties