Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Gouden jubileum voor werknemer

Logo 50De Woerdense Gerrit de Koning viert zijn 50-jarige jubileum bij autocentrum Van Vliet. Na zijn gouden jubileum gaat De Koning op 12 september officieel met pensioen.

De Koning trad op 15-jarige leeftijd als beginneling in dienst bij Van Vliet, toen nog gevestigd in het centrum van Woerden. Dat was het begin van een halve eeuw loyaliteit. De loopbaan van Gerrit is op een natuurlijke manier verlopen.

Het afscheid zal Gerrit de Koning niet moeilijk vallen want ondanks alle positieve herinneringen zal hij het werk niet gaan missen, aldus De Koning.

Foto's: PR
Jubileum Gerrit de Koning 2
Jubileum Gerrit de Koning 1

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties