Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Gouden jubileum voor werknemer

Logo 50De Woerdense Gerrit de Koning viert zijn 50-jarige jubileum bij autocentrum Van Vliet. Na zijn gouden jubileum gaat De Koning op 12 september officieel met pensioen.

De Koning trad op 15-jarige leeftijd als beginneling in dienst bij Van Vliet, toen nog gevestigd in het centrum van Woerden. Dat was het begin van een halve eeuw loyaliteit. De loopbaan van Gerrit is op een natuurlijke manier verlopen.

Het afscheid zal Gerrit de Koning niet moeilijk vallen want ondanks alle positieve herinneringen zal hij het werk niet gaan missen, aldus De Koning.

Foto's: PR
Jubileum Gerrit de Koning 2
Jubileum Gerrit de Koning 1

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties