Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Hevige regenval veroorzaakt overlast in regio

Logo RegenDe hevige regenval in het weekend heeft flink wat wateroverlast veroorzaakt in de regio. Op sommige plekken viel tot 30 millimeter regen, waardoor straten blank kwamen te staan en...

kelders onderliepen.

In Gouda liepen de Jan van der Heijdenstraat en de Prins Hendrikstraat onder water en in Reeuwijk verzakten de tegels van een fietspad bij het Zoutmanterrein. In Bodegraven heeft de brandweer een aantal ondergelopen kelders aan de Goudeseweg moeten leegpompen. Ook Ter Aar kende problemen. Daar was de kas van een kweker ondergelopen en moest de brandweer hulp verlenen.

In Woerden en omgeving viel de wateroverlast mee en hoefde voor zover bekend, de brandweer niet in actie te komen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties