Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Hevige regenval veroorzaakt overlast in regio

Logo RegenDe hevige regenval in het weekend heeft flink wat wateroverlast veroorzaakt in de regio. Op sommige plekken viel tot 30 millimeter regen, waardoor straten blank kwamen te staan en...

kelders onderliepen.

In Gouda liepen de Jan van der Heijdenstraat en de Prins Hendrikstraat onder water en in Reeuwijk verzakten de tegels van een fietspad bij het Zoutmanterrein. In Bodegraven heeft de brandweer een aantal ondergelopen kelders aan de Goudeseweg moeten leegpompen. Ook Ter Aar kende problemen. Daar was de kas van een kweker ondergelopen en moest de brandweer hulp verlenen.

In Woerden en omgeving viel de wateroverlast mee en hoefde voor zover bekend, de brandweer niet in actie te komen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties