Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Showman’s Fair terug op het Berlijnplein

Logo Showmans FairIn Leidsche Rijn staat een tweede editie van Showman's Fair gepland. Van 18 t/m 26 augustus kun je weer naar het Berlijnplein komen om overspoeld te worden met...

vliegensvlugge voorstellingen. Programmamaker Meike van Schijndel verwacht dat de editie van dit jaar succesvoller wordt dan die van vorig jaar. Het bezoekersaantal van vorig jaar was erg laag maar toen was het Berlijnplein nog tamelijk onbekend, aldus Meike.

Het is al bekend dat de Utrechters Marijke Boon, zangeres en cabaretière, en Marieke Dubbelman het Vinexvrouwtje komen optreden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties