Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Showman’s Fair terug op het Berlijnplein

Logo Showmans FairIn Leidsche Rijn staat een tweede editie van Showman's Fair gepland. Van 18 t/m 26 augustus kun je weer naar het Berlijnplein komen om overspoeld te worden met...

vliegensvlugge voorstellingen. Programmamaker Meike van Schijndel verwacht dat de editie van dit jaar succesvoller wordt dan die van vorig jaar. Het bezoekersaantal van vorig jaar was erg laag maar toen was het Berlijnplein nog tamelijk onbekend, aldus Meike.

Het is al bekend dat de Utrechters Marijke Boon, zangeres en cabaretière, en Marieke Dubbelman het Vinexvrouwtje komen optreden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties