Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Vragen over zendmasten op lage panden

Logo Zendmast TelefonieDe fractie van STERK Woerden heeft vragen gesteld over de plaatsing van een zendmast op een pand van GroenWest ter hoogte van de Bijlander- en de Bakboordlaan in Woerden.

De antenne-installatie blijkt vergunningsvrij te zijn, omdat de mast iets lager is dan vijf meter. Omdat deze locatie niet vooraf was aangemeld kwam iedereen voor een voldongen feit te staan. Voor veel inwoners is het zicht op het pand ingrijpend veranderd. Elders in de gemeente zijn zendmasten op hogere panden weggewerkt in de gevel zoals bijvoorbeeld bij diervoederbedrijf Blok.

De fractie van STERK Woerden vraagt het college of er beleidsformuleringen mogelijk zijn om herhaling te voorkomen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties