Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Babypop Festival is terug

Logo BabypopOp de Facebooksite van het Babypop Festival is bekend gemaakt dat Babypop dit jaar groots terug komt. Het festival kon vorig jaar om verschillende redenen geen doorgang vinden.

De oude waarden zullen blijven bestaan, zoals twee podia met diverse soorten muziek. Verdere updates van het festival en de acts zullen op Facebook te volgen zijn. Het programma is nog niet bekend gemaakt maar Babypop verklapt wel dat het groots en vet wordt op de 2 dagen van het festival.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties