Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Gans op heterdaad betrapt

Logo GansOp Facebook laat de politie van IJsselstein weten dat er een mogelijke inbraak aan de Italiëlaan plaats vond. Een voorbijganger zag dat er een ruit kapot was en vermoedde dat de...

inbreker nog in huis was. Agenten omsingelden het huis en wachtten op versterking. Toen de politie de woning betrad zagen zij geen inbreker maar een gans. Het beestje was door het glas gevlogen. De dierenambulance heeft de gans meegenomen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties