Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Gans op heterdaad betrapt

Logo GansOp Facebook laat de politie van IJsselstein weten dat er een mogelijke inbraak aan de Italiëlaan plaats vond. Een voorbijganger zag dat er een ruit kapot was en vermoedde dat de...

inbreker nog in huis was. Agenten omsingelden het huis en wachtten op versterking. Toen de politie de woning betrad zagen zij geen inbreker maar een gans. Het beestje was door het glas gevlogen. De dierenambulance heeft de gans meegenomen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties