Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Extra politie tijdens zomervakantie

Logo Politie12De politie Harmelen heeft op Twitter aangekondigd extra politie in te zetten om het aantal inbraken terug te dringen. Het dorp is erg geliefd bij inbrekers. Wijkagenten op de fiets, motor...

te voet en met de auto laten zich vanwege de zomervakantie vaker zien in het dorp. Tot nu toe lijkt de extra inzet te helpen meldt het AD. Werden er in juni nog tien inbraken gepleegd, in juli waren dat er maar twee.

Ook in Woerden heeft de vakantie nog niet tot een stijging van het aantal inbraken geleid.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties