Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Onderzoek naar overlast bedelaars en muzikanten

Logo Gitaar1Drie partijen gaan dit najaar in de binnenstad van Utrecht aan een oplossing werken om overlast van bedelaars en straatmuzikanten tegen te gaan. Centrummanagement Utrecht...

het overkoepelend orgaan van ondernemers in de Utrechtse binnenstad, het wijkbureau Binnenstad en de Academie van de Stad starten een project met studenten om preventieve oplossingen aan te dragen Het centrum is een aantrekkelijke plek, ook voor bedelaars en straatmuzikanten.

Hoewel ondernemers in het centrum zien dat dit bij een grote stad hoort, zijn zij niet blij met de overlast die bedelaars en straatmuzikanten veroorzaken. Naast de mogelijke maatregelen die overlast beperken zal een deel van de oplossing acceptatie kunnen zijn.

De reden dat studenten bij het project worden betrokken is omdat zij volgens het CMU beter buiten de gebaande paden kunnen denken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties