Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Onderzoek naar overlast bedelaars en muzikanten

Logo Gitaar1Drie partijen gaan dit najaar in de binnenstad van Utrecht aan een oplossing werken om overlast van bedelaars en straatmuzikanten tegen te gaan. Centrummanagement Utrecht...

het overkoepelend orgaan van ondernemers in de Utrechtse binnenstad, het wijkbureau Binnenstad en de Academie van de Stad starten een project met studenten om preventieve oplossingen aan te dragen Het centrum is een aantrekkelijke plek, ook voor bedelaars en straatmuzikanten.

Hoewel ondernemers in het centrum zien dat dit bij een grote stad hoort, zijn zij niet blij met de overlast die bedelaars en straatmuzikanten veroorzaken. Naast de mogelijke maatregelen die overlast beperken zal een deel van de oplossing acceptatie kunnen zijn.

De reden dat studenten bij het project worden betrokken is omdat zij volgens het CMU beter buiten de gebaande paden kunnen denken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties