Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Gemeente moet portemonnee trekken tegen fietsendiefstal

Logo FietsslotDe gemeente Woerden moet diep in de buidel tasten om het aantal fietsendiefstallen bij het station omlaag te brengen. Die oproep doet CDA-raadslid Henny Ekelschot in het AD.

Eerder deze week meldde de krant al dat het probleem van fietsendiefstallen zich heeft verplaatst van het station van Woerden naar de binnenstad, nadat bij het station inmiddels 16 camera's hangen. Ekelschot zegt dat ook in de binnenstad camera's zouden moeten komen, of een grote bewaakte fietsenstalling.

In oktober of november is de begrotingsbehandeling van de gemeente.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties