Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Samenwerking Maartenskliniek met Smith & Nephew

Logo Operatie ChirurgDe Sint Maartensklinieken in Woerden en Nijmegen gaan nauw samenwerken met Smith & Nephew, een internationale marktleider op het gebied van medische technologische hulpmiddelen.

Doel is het verder verbeteren van de orthopedische patiëntenzorg. De Maartenskliniek loopt in Nederland voorop als het gaat om operaties met knieprothesen. De keuze viel op Smith & Nephew omdat zij behalve dat zij goede protheses leveren ook internationale ervaring en netwerken in de zorg hebben.

Wouter Wigmans, general manager van Smith & Nephew stelt dat de samenwerking hen op langere termijn inzicht geeft om waarde aan de gezondheidszorg toe te voegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties