Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Samenwerking Maartenskliniek met Smith & Nephew

Logo Operatie ChirurgDe Sint Maartensklinieken in Woerden en Nijmegen gaan nauw samenwerken met Smith & Nephew, een internationale marktleider op het gebied van medische technologische hulpmiddelen.

Doel is het verder verbeteren van de orthopedische patiëntenzorg. De Maartenskliniek loopt in Nederland voorop als het gaat om operaties met knieprothesen. De keuze viel op Smith & Nephew omdat zij behalve dat zij goede protheses leveren ook internationale ervaring en netwerken in de zorg hebben.

Wouter Wigmans, general manager van Smith & Nephew stelt dat de samenwerking hen op langere termijn inzicht geeft om waarde aan de gezondheidszorg toe te voegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties