Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Woerdenaar genomineerd voor gehandicaptenprijs

Logo Gouden Venus van MiloWoerdenaar Frank Sanders is één van de 100 genomineerden voor de Gouden Venus van Milo, een onderscheiding voor mensen die zich inzetten voor het...

gehandicaptenbeleid. De prijs wordt sinds vorig jaar uitgereikt door het DELA Goede Doelen Fonds. Door de erfelijke stofwisselingsziekte X-ALD is Frank Sanders rolstoelgebonden. Via diverse social media kanalen probeert hij op ludieke, maar vooral ook positieve wijze het belang van toegankelijkheid voor gehandicapten onder de aandacht te brengen, zowel lokaal als landelijk.

Verder is Frank Sanders samen met Thomas Maas het boegbeeld van Inclusie Woerden. Frank wil ook de toegankelijkheid verbeteren door de discussie met verschillende partijen online en in de praktijk aan te gaan over geconstateerde ontoegankelijkheid.

Foto: PR
31 nominatie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties