Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Woerdenaar genomineerd voor gehandicaptenprijs

Logo Gouden Venus van MiloWoerdenaar Frank Sanders is één van de 100 genomineerden voor de Gouden Venus van Milo, een onderscheiding voor mensen die zich inzetten voor het...

gehandicaptenbeleid. De prijs wordt sinds vorig jaar uitgereikt door het DELA Goede Doelen Fonds. Door de erfelijke stofwisselingsziekte X-ALD is Frank Sanders rolstoelgebonden. Via diverse social media kanalen probeert hij op ludieke, maar vooral ook positieve wijze het belang van toegankelijkheid voor gehandicapten onder de aandacht te brengen, zowel lokaal als landelijk.

Verder is Frank Sanders samen met Thomas Maas het boegbeeld van Inclusie Woerden. Frank wil ook de toegankelijkheid verbeteren door de discussie met verschillende partijen online en in de praktijk aan te gaan over geconstateerde ontoegankelijkheid.

Foto: PR
31 nominatie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties