Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

RPL Woerden waarschuwt gemeente over Japanse duizendknoop

Logo duizendknoopRPL Woerden heeft in een brief aan de gemeente gevraagd in actie te komen tegen de Japanse duizendknoop die om het gebouw staat. Een oplettende vrijwilliger...

herkende de plant. De duizendknoop kan door fundamenten en muren groeien, wat grote schade aan gebouwen kan geven. Eerder dit jaar is al gewaarschuwd om de Japanse duizendknoop niet in de groene bak te doen vanwege de hardnekkigheid waarmee de plant is uit te roeien. Een echt effectief middel om de plant uit te roeien is er nog niet. Een goed advies is de wortels uit te graven, maar die kunnen wel 3 tot 5 meter diep liggen.

Foto: RPL31 duizendknoop

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties