Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

RPL Woerden waarschuwt gemeente over Japanse duizendknoop

Logo duizendknoopRPL Woerden heeft in een brief aan de gemeente gevraagd in actie te komen tegen de Japanse duizendknoop die om het gebouw staat. Een oplettende vrijwilliger...

herkende de plant. De duizendknoop kan door fundamenten en muren groeien, wat grote schade aan gebouwen kan geven. Eerder dit jaar is al gewaarschuwd om de Japanse duizendknoop niet in de groene bak te doen vanwege de hardnekkigheid waarmee de plant is uit te roeien. Een echt effectief middel om de plant uit te roeien is er nog niet. Een goed advies is de wortels uit te graven, maar die kunnen wel 3 tot 5 meter diep liggen.

Foto: RPL31 duizendknoop

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties