Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Kaartautomaat station Woerden werkt niet optimaal

Logo Klok Station WoerdenDe kaartautomaat op het station in Woerden werkt niet optimaal. Een treinreiziger wilde onlangs zijn ov-chipkaart bij de kaartautomaat opwaarderen, maar de pinautomaat...

gaf echter steeds de melding 'afgebroken' of 'pas defect'. Dat laatste klopte niet want de passagier reisde sinds 2 weken met een nieuwe pas. De reiziger vond dit zeer hinderlijk en had geen tijd om naar een andere automaat te lopen.

Op het NS-forum vertelt hij dit probleem al eerder met deze automaat te hebben gehad, maar dacht toen dat het aan zijn pas lag. Hij roept de NS op om de dienstweigerende kaartautomaat te komen repareren. Voor zover bekend is dat nog niet gebeurd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties