Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Kaartautomaat station Woerden werkt niet optimaal

Logo Klok Station WoerdenDe kaartautomaat op het station in Woerden werkt niet optimaal. Een treinreiziger wilde onlangs zijn ov-chipkaart bij de kaartautomaat opwaarderen, maar de pinautomaat...

gaf echter steeds de melding 'afgebroken' of 'pas defect'. Dat laatste klopte niet want de passagier reisde sinds 2 weken met een nieuwe pas. De reiziger vond dit zeer hinderlijk en had geen tijd om naar een andere automaat te lopen.

Op het NS-forum vertelt hij dit probleem al eerder met deze automaat te hebben gehad, maar dacht toen dat het aan zijn pas lag. Hij roept de NS op om de dienstweigerende kaartautomaat te komen repareren. Voor zover bekend is dat nog niet gebeurd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties