Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Utrecht scant kentekens op bedrijventerreinen

Logo KentekenGemeente Utrecht scant momenteel alle kentekens van auto's op acht bedrijventerreinen in de stad. Op deze manier verwacht de gemeente gestolen of geregistreerde voertuigen sneller...

terug te kunnen vinden, meldt het AD. Het gaat om de bedrijventerreinen Papendorp, Oudenrijn, Nieuw Overvecht, Woonboulevard, Cartesius, het Business Eiland, Lage Weide en Rijnsweerd. Met het toezicht moeten ook andere criminele activiteiten sneller worden opgespoord.

D66 en GroenLinks in Utrecht zijn niet te spreken over de controle van de auto’s op deze manier. Beide partijen gaan burgemeester Jan van Zanen vragen wat hij van de scancontrole vindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties