Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Utrecht scant kentekens op bedrijventerreinen

Logo KentekenGemeente Utrecht scant momenteel alle kentekens van auto's op acht bedrijventerreinen in de stad. Op deze manier verwacht de gemeente gestolen of geregistreerde voertuigen sneller...

terug te kunnen vinden, meldt het AD. Het gaat om de bedrijventerreinen Papendorp, Oudenrijn, Nieuw Overvecht, Woonboulevard, Cartesius, het Business Eiland, Lage Weide en Rijnsweerd. Met het toezicht moeten ook andere criminele activiteiten sneller worden opgespoord.

D66 en GroenLinks in Utrecht zijn niet te spreken over de controle van de auto’s op deze manier. Beide partijen gaan burgemeester Jan van Zanen vragen wat hij van de scancontrole vindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties