Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Geen treinen tussen Alphen en Bodegraven

Logo NS cs utrechtEr rijden dit weekend geen treinen tussen Leiden en Bodegraven. Dit komt doordat er gewerkt word aan het spoor. De treinen rijden wel tussen Bodegraven en Woerden. De NS zet bussen in..

om reizigers van Bodegraven naar Alphen en omgekeerd te vervoeren. Zij dienen echter wel rekening houden met extra reistijd.

Dit weekend is het laatste weekend dat er ook geen treinen tussen Alphen en Gouda rijden. Het treinverkeer was ruim drie weken niet mogelijk door de werkzaamheden van ProRail aan de bouw van twee nieuwe stations in Boskoop en Waddinxveen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties