Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Hitshadow met Henk Schellevis

Vervuilde grond Defensie-Eiland geen risico

Logo SaneringDe vervuilde grond op het Defensie-Eiland in Woerden vormt geen risico voor mens, plant of dier. Ook is de kans op verspreiding van de verontreiniging dusdanig klein dat niet met spoed...

gesaneerd hoeft te worden. Dat hebben Gedeputeerde Staten van Utrecht besloten naar aanleiding van bodemonderzoeksrapporten en een deelsaneringsplan die zijn ingediend door VORM Ontwikkeling, de projectontwikkeaar van deze locatie.

Er is wel sprake van ernstige bodemverontreiniging, maar gelet op het huidige of het toekomstige gebruik van de bodem is een spoedige aanpak niet noodzakelijk, vindt het provinciebestuur. Gedeputeerde Staten van Utrecht stemmen dan ook in met het deelsaneringsplan van VORM Ontwikkeling.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties