Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Vervuilde grond Defensie-Eiland geen risico

Logo SaneringDe vervuilde grond op het Defensie-Eiland in Woerden vormt geen risico voor mens, plant of dier. Ook is de kans op verspreiding van de verontreiniging dusdanig klein dat niet met spoed...

gesaneerd hoeft te worden. Dat hebben Gedeputeerde Staten van Utrecht besloten naar aanleiding van bodemonderzoeksrapporten en een deelsaneringsplan die zijn ingediend door VORM Ontwikkeling, de projectontwikkeaar van deze locatie.

Er is wel sprake van ernstige bodemverontreiniging, maar gelet op het huidige of het toekomstige gebruik van de bodem is een spoedige aanpak niet noodzakelijk, vindt het provinciebestuur. Gedeputeerde Staten van Utrecht stemmen dan ook in met het deelsaneringsplan van VORM Ontwikkeling.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties