Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Aandacht voor archeologie bij verkiezingen

Logo Archeologie 2De Stichting Reuvens heeft in een brief aan de gemeenteraad van Woerden partijen opgeroepen in hun verkiezingsprogramma's aandacht te besteden aan het archeologisch erfgoed.

Omdat archeologische resten meestal niet zichtbaar zijn, maakt ze dat ten onrechte onbekend. Maar overal waar archeologische resten worden opgegraven wordt gebouwd aan de geschiedenis en identiteit van een wijk, dorp, stad of regio, meldt de stichting.   

Archeologie is van ons allemaal en een verantwoordelijkheid van de overheid, het verbindt en het is een investering in de toekomst. Geef archeologie daarom een plek in het verkiezingsprogramma, luidt de oproep.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties