Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Aandacht voor archeologie bij verkiezingen

Logo Archeologie 2De Stichting Reuvens heeft in een brief aan de gemeenteraad van Woerden partijen opgeroepen in hun verkiezingsprogramma's aandacht te besteden aan het archeologisch erfgoed.

Omdat archeologische resten meestal niet zichtbaar zijn, maakt ze dat ten onrechte onbekend. Maar overal waar archeologische resten worden opgegraven wordt gebouwd aan de geschiedenis en identiteit van een wijk, dorp, stad of regio, meldt de stichting.   

Archeologie is van ons allemaal en een verantwoordelijkheid van de overheid, het verbindt en het is een investering in de toekomst. Geef archeologie daarom een plek in het verkiezingsprogramma, luidt de oproep.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties