Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Reba McEntire - Strange

ABS Autoherstel Ad de Goey breidt uit

Logo AutorijlesABS Autoherstel Ad de Goey aan de Rietdekkersweg in Woerden gaat verbouwen en uitbreiden. Er komt een nieuwe receptie en een splinternieuwe expertiseruimte. Onlangs is de eerste...

paal geslagen. Na een jaar van voorbereiding en slopen is de bouw nu echt begonnen. De fundering voor de uitbreiding ligt er inmiddels en ook het stelwerk voor het metselwerk staat er al. De eigenaren Ad jr. en Albèrt de Goey breiden uit omdat ze nog kansen en mogelijkheden zien om te groeien. Straks kunnen er 30 procent meer auto’s worden gerepareerd.

De broers De Goey willen een grote duurzaamheidsslag maken, met het oog op de plannen van de overheid voor 2020 en 2030. Volgens planning moeten de verbouwing en uitbreiding binnen tien weken klaar zijn. Tijdens de bouwperiode wordt er gewoon doorgewerkt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties