Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

ABS Autoherstel Ad de Goey breidt uit

Logo AutorijlesABS Autoherstel Ad de Goey aan de Rietdekkersweg in Woerden gaat verbouwen en uitbreiden. Er komt een nieuwe receptie en een splinternieuwe expertiseruimte. Onlangs is de eerste...

paal geslagen. Na een jaar van voorbereiding en slopen is de bouw nu echt begonnen. De fundering voor de uitbreiding ligt er inmiddels en ook het stelwerk voor het metselwerk staat er al. De eigenaren Ad jr. en Albèrt de Goey breiden uit omdat ze nog kansen en mogelijkheden zien om te groeien. Straks kunnen er 30 procent meer auto’s worden gerepareerd.

De broers De Goey willen een grote duurzaamheidsslag maken, met het oog op de plannen van de overheid voor 2020 en 2030. Volgens planning moeten de verbouwing en uitbreiding binnen tien weken klaar zijn. Tijdens de bouwperiode wordt er gewoon doorgewerkt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties