Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Reba McEntire - Strange

Omroep West maakt opnames in Bodegraven

Logo Videocamera2Omroep West heeft in Bodegraven opnames gemaakt over de leegstand in het centrum van het stadje. In de reportage vertelt wethouder Dirk-Jan Knol van het CDA over de Centrumvisie.

Knol laat in de reportage weten dat het lijkt of er niets gebeurt maar dat er al een aantal concrete maatregelen zijn genomen om Bodegraven aantrekkelijker te maken. Hij noemt onder meer het plaatsen van bloembakken en het organiseren van meer evenementen in het centrum.

Ondanks de maatregelen staan er nog steeds veel winkelpanden leeg, tot teleurstelling van de inwoners van Bodegraven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties