Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Overname Van Vliet Transport IJsselstein

Logo Transport BandenTransportbedrijf Van Vliet Transport uit IJsselstein is overgenomen door Remco Vos. De zakenman, die ook eigenaar is van De Klok Logistics en Vortex Logistics, heeft alle aandelen...

overgenomen van eigenaar Ronald van Vliet. Vos verklaart dat de overname van het familiebedrijf snel tot stand is gekomen vooral ook omdat de bedrijfsactiviteiten van Van Vliet vergelijkbaar zijn met die van De Klok Logistics. Het in 1957 opgerichte familiebedrijf behoudt de bedrijfsnaam Van Vliet Transport en blijft in IJsselstein gevestigd.

Het transportbedrijf is binnen de Benelux specialist in fijnmazige 24-uurs distributie voor met name klanten actief in de Doe Het Zelf, tuincentra, disposables en reinigingsproducten en groupage diensten in Europa.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties