Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Overname Van Vliet Transport IJsselstein

Logo Transport BandenTransportbedrijf Van Vliet Transport uit IJsselstein is overgenomen door Remco Vos. De zakenman, die ook eigenaar is van De Klok Logistics en Vortex Logistics, heeft alle aandelen...

overgenomen van eigenaar Ronald van Vliet. Vos verklaart dat de overname van het familiebedrijf snel tot stand is gekomen vooral ook omdat de bedrijfsactiviteiten van Van Vliet vergelijkbaar zijn met die van De Klok Logistics. Het in 1957 opgerichte familiebedrijf behoudt de bedrijfsnaam Van Vliet Transport en blijft in IJsselstein gevestigd.

Het transportbedrijf is binnen de Benelux specialist in fijnmazige 24-uurs distributie voor met name klanten actief in de Doe Het Zelf, tuincentra, disposables en reinigingsproducten en groupage diensten in Europa.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties