Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Reba McEntire - Strange

Centrummanager werkt aan levendiger Montfoort

Logo Gemeente MontfoortDe nieuw aangestelde centrummanager Leendert Scheel werkt aan een levendiger binnenstad in Montfoort. Hij gaat praten met de gemeente, winkeliers en ondernemers over de leegstand...

in de stad. Hij zegt het niet allemaal alleen te gaan doen, schrijft Zenderstreeknieuws. Hij zal de partijen op weg helpen, in contact brengen met elkaar en waar nodig wat bijsturen. Mensen kunnen heel veel zelf, zegt Scheel. Maar vaak is er een klein zetje nodig waarmee alles in een versnelling komt.

Montfoort is op tal van terreinen goed gestructureerd. Ideeën te over, maar er gebeurt weinig tot niets mee. Een idee van Scheel is de leegstaande panden tijdelijk te verhuren aan startende ondernemers. Zo kunnen zij op weg worden geholpen en neemt de leegstand af.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties