Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Centrummanager werkt aan levendiger Montfoort

Logo Gemeente MontfoortDe nieuw aangestelde centrummanager Leendert Scheel werkt aan een levendiger binnenstad in Montfoort. Hij gaat praten met de gemeente, winkeliers en ondernemers over de leegstand...

in de stad. Hij zegt het niet allemaal alleen te gaan doen, schrijft Zenderstreeknieuws. Hij zal de partijen op weg helpen, in contact brengen met elkaar en waar nodig wat bijsturen. Mensen kunnen heel veel zelf, zegt Scheel. Maar vaak is er een klein zetje nodig waarmee alles in een versnelling komt.

Montfoort is op tal van terreinen goed gestructureerd. Ideeën te over, maar er gebeurt weinig tot niets mee. Een idee van Scheel is de leegstaande panden tijdelijk te verhuren aan startende ondernemers. Zo kunnen zij op weg worden geholpen en neemt de leegstand af.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties