Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Legionella in aanleunwoning Oudewater

Logo Legionella BacterieIn één van de aanleunwoningen achter woon- en zorgcentrum De Wulverhorst in Oudewater is een verhoogd legionellagehalte vastgesteld. Legionella is een bacterie die kan ontstaan in...

langdurig stilstaand water en de veteranenziekte of legionellagriep kan veroorzaken. Besmetting is alleen mogelijk door inademing van de bacterie, bijvoorbeeld tijdens het douchen. Woningbouwvereniging De Woningraat heeft direct maatregelen getroffen om het probleem te verhelpen en verdere verhoging te voorkomen.

Wethouder Bob Duindam zegt dat de te nemen maatregelen uitgebreid zijn doorgenomen en dat de GGD alles op de voet volgt. Duindam heeft er alle vertrouwen in dat dit eenmalig is en dat en dat de huurders weer snel hun wooncomfort terug hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties