Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Legionella in aanleunwoning Oudewater

Logo Legionella BacterieIn één van de aanleunwoningen achter woon- en zorgcentrum De Wulverhorst in Oudewater is een verhoogd legionellagehalte vastgesteld. Legionella is een bacterie die kan ontstaan in...

langdurig stilstaand water en de veteranenziekte of legionellagriep kan veroorzaken. Besmetting is alleen mogelijk door inademing van de bacterie, bijvoorbeeld tijdens het douchen. Woningbouwvereniging De Woningraat heeft direct maatregelen getroffen om het probleem te verhelpen en verdere verhoging te voorkomen.

Wethouder Bob Duindam zegt dat de te nemen maatregelen uitgebreid zijn doorgenomen en dat de GGD alles op de voet volgt. Duindam heeft er alle vertrouwen in dat dit eenmalig is en dat en dat de huurders weer snel hun wooncomfort terug hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties