Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

'Dommy' nieuwe mascotte Utrechtse Domtoren

Logo Domtoren'Dommy' is de nieuwe mascotte van de Domtoren. Het is een wandelende 180 cm hoge versie van de beroemde Utrechtse toren. Het ontwerp is gebaseerd op een figuurtje uit het lespakket...

van de Domtoren, 'Noem jij mij Dom?'. Het figuurtje 'Dommy' is tot een pak gemaakt zodat iemand het kan aantrekken. Kostuummaakster Meike Sier uit Amsterdam heeft het pak gecreëerd dat is bedoeld voor kinderen om mee op de foto te gaan of te knuffelen.

De ontwerpster is onder meer bekend van rekwisieten in een videoclip van Anouk en in de film Bro's Before Ho's, van het Lost & Found-konijn van de NS. Ze heeft ook het Roboboy-transformerkostuum gemaakt dat in een reclame van Volkswagen voorkomt.

'Dommy' zal worden gebruikt voor promotie van de Domtoren en de VVV Utrecht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties