Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

'Dommy' nieuwe mascotte Utrechtse Domtoren

Logo Domtoren'Dommy' is de nieuwe mascotte van de Domtoren. Het is een wandelende 180 cm hoge versie van de beroemde Utrechtse toren. Het ontwerp is gebaseerd op een figuurtje uit het lespakket...

van de Domtoren, 'Noem jij mij Dom?'. Het figuurtje 'Dommy' is tot een pak gemaakt zodat iemand het kan aantrekken. Kostuummaakster Meike Sier uit Amsterdam heeft het pak gecreëerd dat is bedoeld voor kinderen om mee op de foto te gaan of te knuffelen.

De ontwerpster is onder meer bekend van rekwisieten in een videoclip van Anouk en in de film Bro's Before Ho's, van het Lost & Found-konijn van de NS. Ze heeft ook het Roboboy-transformerkostuum gemaakt dat in een reclame van Volkswagen voorkomt.

'Dommy' zal worden gebruikt voor promotie van de Domtoren en de VVV Utrecht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties