Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Faillissement Witteveen

Logo witteveen modeDameskledingverkoper Witteveen Mode is failliet verklaard bij de rechtbank Midden-Nederland. Witteveen heeft 98 Nederlandse filialen, waarvan een filiaal in Woerden. De winkel op de...

Voorstraat is vooralsnog open, maar tot wanneer dat het geval is blijft onzeker. Medewerkers in de winkel op de Voorstraat melden aan RPL dat hen is gevraagd met enthousiasme de winkel te openen en het per dag te bekijken.

Curator Rinke Dulack van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen heeft besloten om de winkels nu nog open te houden. Dit kan betekenen dat ze rekening houden met een mogelijke doorstart. De online winkel van Witteveen Mode is wel uit de lucht gehaald. Als de keten moet sluiten komen er ongeveer 400 werknemers op straat te staan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties