Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Faillissement Witteveen

Logo witteveen modeDameskledingverkoper Witteveen Mode is failliet verklaard bij de rechtbank Midden-Nederland. Witteveen heeft 98 Nederlandse filialen, waarvan een filiaal in Woerden. De winkel op de...

Voorstraat is vooralsnog open, maar tot wanneer dat het geval is blijft onzeker. Medewerkers in de winkel op de Voorstraat melden aan RPL dat hen is gevraagd met enthousiasme de winkel te openen en het per dag te bekijken.

Curator Rinke Dulack van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen heeft besloten om de winkels nu nog open te houden. Dit kan betekenen dat ze rekening houden met een mogelijke doorstart. De online winkel van Witteveen Mode is wel uit de lucht gehaald. Als de keten moet sluiten komen er ongeveer 400 werknemers op straat te staan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties