Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Prijs terras Utrecht redelijk

Logo BiertapDe gemiddelde prijs voor een 'rondje' (twee koffie, twee fris, twee bier en twee glazen rosé) op een terras in Utrecht bedraagt 21,80 euro. Deze prijs is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Deze resultaten zijn afkomstig van het jaarlijkse terrasonderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies. Van de 21 steden waar het adviesbureau de prijzen heeft geanalyseerd staat Utrecht op plaats 13. Amsterdam blijft voor het derde jaar op rij de duurste terrasstad van Nederland en Zwolle de goedkoopste. In Amsterdam is de klant gemiddeld 24,25 euro kwijt en in Zwolle 21 euro.

Uit onderzoek blijkt dat de stijging van de inkoopprijs net als voorgaande jaren niet volledig wordt doorberekend aan de Nederlandse consument. De inkoopprijs van bier steeg het afgelopen jaar met circa 3,7%, terwijl de horecaondernemers de prijs voor een fluitje gemiddeld verhoogde met 2,1%.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties