Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Vragen over asbest

Logo Raadszaal WoerdenDe Woerdense fractie van ChristenUnie/SGP gaat vragen stellen aan de gemeente Woerden over de asbestdaken. De gemeente is verantwoordelijk voor de inventarisatie...

van het aantal asbestdaken in Woerden, voor de voorlichting richting de inwoners, over slopen en subsidiemogelijkheden, en op termijn voor de handhaving.

ChristenUnie/SGP wil weten of er al een inventarisatie is begonnen en zo niet wanneer dat gaat gebeuren. Wordt er samenwerking gezocht in de Provincie en komt er een plan van aanpak naar de raad om het verwijderen van asbestdaken in Woerden serieus op te pakken?

Voor 2024 moeten alle grote en kleine asbestdaken in Nederland zijn gesaneerd, dit is door de landelijke overheid bepaald. Dit verbod gaat gelden voor alle asbestdaken die in contact staan met de buitenlucht. In 2024 is het al 30 jaar geleden dat bouwbedrijven geen asbest meer mochten gebruiken. Het verbod geldt voor particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties