Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Voorlopig plan voor Korte Waarder

Logo FietsrouteDe Korte Waarder in Nieuwerbrug moet veiliger worden voor fietsers en voetgangers. Daarom proberen de inwoners manieren te bedenken om de weg zo in te richten dat die minder...

aantrekkelijk wordt voor sluip- en vrachtverkeer.

Op 6 juli organiseerde de gemeente samen met de WIN een informatieavond voor de inwoners over de inrichting van Korte Waarder. Zodra de ideeën die daar werden geopperd in het plan zijn verwerkt, zal het plan opnieuw worden gepresenteerd.

Naar verwachting zal in 2018 de zuidelijke randweg bij Woerden worden geopend. De inwoners van Nieuwerbrug zijn benieuwd of het vrachtverkeer op Korte Waarder daarna zal afnemen. De gemeenteraad van Woerden heeft tot nu toe geen geld willen investeren in de Westelijke randweg.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties