Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Voorlopig plan voor Korte Waarder

Logo FietsrouteDe Korte Waarder in Nieuwerbrug moet veiliger worden voor fietsers en voetgangers. Daarom proberen de inwoners manieren te bedenken om de weg zo in te richten dat die minder...

aantrekkelijk wordt voor sluip- en vrachtverkeer.

Op 6 juli organiseerde de gemeente samen met de WIN een informatieavond voor de inwoners over de inrichting van Korte Waarder. Zodra de ideeën die daar werden geopperd in het plan zijn verwerkt, zal het plan opnieuw worden gepresenteerd.

Naar verwachting zal in 2018 de zuidelijke randweg bij Woerden worden geopend. De inwoners van Nieuwerbrug zijn benieuwd of het vrachtverkeer op Korte Waarder daarna zal afnemen. De gemeenteraad van Woerden heeft tot nu toe geen geld willen investeren in de Westelijke randweg.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties