Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Tijdelijk meer goederentreinen langs Woerden

Logo NS ProRailVan dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 11 augustus rijden er vanwege werkzaamheden geen treinen over de Moerdijkbrug. Gedurende die tijd worden goederentreinen...

omgeleid via Woerden-Utrecht en via de Betuweroute. Tot die oplossing zijn ProRail, de Duitse spoorbeheerder DB Netz en de goederenvervoerders samen gekomen.

Het spoor op de Moerdijkbrug is in 2003 vervangen en heeft in 2014-2015 groot onderhoud gehad. Helaas is gebleken dat dit zeer complexe onderhoudswerk niet juist is uitgevoerd, waardoor in 2016 diverse spoedreparaties hebben plaatsgevonden met veel hinder voor reizigers en verladers. Een totale vernieuwing van de ruim één kilometer lange spoorconstructie is daarom noodzakelijk.

Foto: ProRail
herstelwerkzaamheden aan de moerdijkbrug 1280x852px e nr 5358

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties