Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Zorgen om dierensterfte

Logo Eendjes1Bewoners van de Nieuwegeinse wijk Batau-Noord maken zich grote zorgen om de dierensterfte in een plas bij de Rendierweide. Daar zijn de laatste tijd meerdere zwanen, maar ook eenden...

doodgegaan. Buurtbewoners hebben uit voorzorg de nog levende dieren uit het water gehaald en naar een dierenarts gebracht.

Buurtbewoners zijn vooral bezorgd omdat kinderen er in het water spelen. Men is bang dat het water onveilig is voor kinderen. Ook stinkt het vaak rondom het water.

Het CDA in Nieuwegein wil opheldering over de situatie. Volgens de fractie is de kwaliteit van het water erg slecht, en is er mogelijk sprake van botulisme.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties