Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

veel zon

Het wordt evenals zondag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidenwind. Het  kwik loopt op tot een zomerse waarde van 24°C. In de nacht is het helder en later trekt er wat bewolking over. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag zijn er zonnige perioden, is er wat sluierbewolking en trekken er soms wolken over. De zwakke tot matige20915235 1505788966144571 1312779941594445981 n wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 19°C aan.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Wielerclub wijst op gevaarlijke situaties

Logo WTC WoerdenDe WTC, de Wieler- en Toerclub Woerden heeft in een brief aan het Woerdense college van B en W aandacht gevraagd voor de gevaarlijke situaties die ontstaan bij trainingen en...

wedstrijden van de WTC.

WTC is een snelgroeiende vereniging die veel gebruik maakt van de wielerbaan aan de buitenrand van Sportpark Cromwijck. Daarnaast zijn er nog andere grote verenigingen die van het sportpark gebruik maken zoals Tennisvereniging Cromwijck en de Mixed Hockeyclub.

De parkeerplaats van het sportpark is echter maar op een manier bereikbaar vanaf de Waardsedijk. Door de grootte van de verenigingen zijn er veel verkeersbewegingen tijdens de sporturen. Deze kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties