Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Mark Chesnutt - When You Love Her Like Crazy

Wielerclub wijst op gevaarlijke situaties

Logo WTC WoerdenDe WTC, de Wieler- en Toerclub Woerden heeft in een brief aan het Woerdense college van B en W aandacht gevraagd voor de gevaarlijke situaties die ontstaan bij trainingen en...

wedstrijden van de WTC.

WTC is een snelgroeiende vereniging die veel gebruik maakt van de wielerbaan aan de buitenrand van Sportpark Cromwijck. Daarnaast zijn er nog andere grote verenigingen die van het sportpark gebruik maken zoals Tennisvereniging Cromwijck en de Mixed Hockeyclub.

De parkeerplaats van het sportpark is echter maar op een manier bereikbaar vanaf de Waardsedijk. Door de grootte van de verenigingen zijn er veel verkeersbewegingen tijdens de sporturen. Deze kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties