Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Stadsverwarming duurder

Logo stichting Stadsverwarming UtrechtUtrechtse huishoudens met stadsverwarming betalen veel meer voor hun stookkosten dan stadgenoten met een eigen cv-ketel. Het echte verschil kan volgens de stichting Stadsverwarming...

Utrecht wel in de honderden euro’s lopen. Zij baseert zich op een nieuw rapport van adviesbureau W/E adviseurs, ingehuurd door de gemeente Utrecht. Het gaat vooral om de wijken Leidsche Rijn en Overvecht.

De stichting vindt dat de gemeente intensiever moet lobbyen in Den Haag, waar de tarieven worden bepaald. De Warmtewet uit 2014 schrijft voor dat jaarlijkse de maximumprijs voor warmte wordt vastgesteld door de Autoriteit Consument en Markt‎ (ACM). De gemeente Utrecht heeft nog tot eind augustus de tijd om daarop te reageren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties