Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Stadsverwarming duurder

Logo stichting Stadsverwarming UtrechtUtrechtse huishoudens met stadsverwarming betalen veel meer voor hun stookkosten dan stadgenoten met een eigen cv-ketel. Het echte verschil kan volgens de stichting Stadsverwarming...

Utrecht wel in de honderden euro’s lopen. Zij baseert zich op een nieuw rapport van adviesbureau W/E adviseurs, ingehuurd door de gemeente Utrecht. Het gaat vooral om de wijken Leidsche Rijn en Overvecht.

De stichting vindt dat de gemeente intensiever moet lobbyen in Den Haag, waar de tarieven worden bepaald. De Warmtewet uit 2014 schrijft voor dat jaarlijkse de maximumprijs voor warmte wordt vastgesteld door de Autoriteit Consument en Markt‎ (ACM). De gemeente Utrecht heeft nog tot eind augustus de tijd om daarop te reageren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties