Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Woerdense partijen staan achter burgemeester

Logo WietteeltWoerdense partijen van de gemeenteraad staan achter burgemeester Victor Molkenboer die door drugscriminelen met de dood is bedreigd. Op de Hollandbaan zijn afgelopen...

weekend leuzen gekalkt met teksten als “Molkenboer aftreden of dood” en “politie en Molkenboer jullie gaan branden” ondertekend door drugsdealers. De actie wordt gezien als een reactie op het aangescherpte drugsbeleid van de burgemeester en de politie.

Het CDA noemt het op Twitter een heftig bericht. D66 zegt in een tweet drugshandel niet te accepteren en doodsbedreigingen ook niet. Zij staan volledig achter de burgemeester en het uitgevoerde beleid.

Ook Inwonersbelangen laat in een tweet weten dat Woerden de drugsoverlast meer dan zat is. Doorpakken is de enige manier om dit probleem op te lossen, stelt de partij.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties