Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Woerdense partijen staan achter burgemeester

Logo WietteeltWoerdense partijen van de gemeenteraad staan achter burgemeester Victor Molkenboer die door drugscriminelen met de dood is bedreigd. Op de Hollandbaan zijn afgelopen...

weekend leuzen gekalkt met teksten als “Molkenboer aftreden of dood” en “politie en Molkenboer jullie gaan branden” ondertekend door drugsdealers. De actie wordt gezien als een reactie op het aangescherpte drugsbeleid van de burgemeester en de politie.

Het CDA noemt het op Twitter een heftig bericht. D66 zegt in een tweet drugshandel niet te accepteren en doodsbedreigingen ook niet. Zij staan volledig achter de burgemeester en het uitgevoerde beleid.

Ook Inwonersbelangen laat in een tweet weten dat Woerden de drugsoverlast meer dan zat is. Doorpakken is de enige manier om dit probleem op te lossen, stelt de partij.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties