Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Rietveld 25 in ere hersteld

Logo Stichting StadsherstelDe voormalige burgemeesterswoning aan Rietveld 25 in Woerden is in ere hersteld. Genodigden konden afgelopen weekend een kijkje in de woning nemen. Stichting Stadsherstel Woerden...

heeft de goeddeels verpauperde woning laten restaureren door aannemer Van Beek. Het huis is grotendeels klaar op het afwerken na. Dat de woning uniek is, was voor Stichting Stadsherstel Woerden al duidelijk. De voormalige burgemeesterswoning wordt in hetzelfde rijtje genoemd als de watertoren en de dienstwoning van molen 'De Windhond'.

Stadsherstel zegt op hun website het een uitdaging te vinden de komende jaren nog meer van deze panden aan de lijst toe te voegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties