Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Hitshadow met Henk Schellevis

Rietveld 25 in ere hersteld

Logo Stichting StadsherstelDe voormalige burgemeesterswoning aan Rietveld 25 in Woerden is in ere hersteld. Genodigden konden afgelopen weekend een kijkje in de woning nemen. Stichting Stadsherstel Woerden...

heeft de goeddeels verpauperde woning laten restaureren door aannemer Van Beek. Het huis is grotendeels klaar op het afwerken na. Dat de woning uniek is, was voor Stichting Stadsherstel Woerden al duidelijk. De voormalige burgemeesterswoning wordt in hetzelfde rijtje genoemd als de watertoren en de dienstwoning van molen 'De Windhond'.

Stadsherstel zegt op hun website het een uitdaging te vinden de komende jaren nog meer van deze panden aan de lijst toe te voegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties