Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

NS verkoopt Qbuzz aan Italiaanse spoorwegen

Logo qbuzzDe NS verkoopt busvervoerder Qbuzz aan Busitalia, onderdeel van de Italiaanse spoorwegen. Qbuzz verzorgt het openbaar vervoer in onder meer de regio Utrecht. De koopovereenkomst met...

de Italianen is onlangs gesloten. Busitalia is 100 procent eigendom van de Italiaanse staat, vervoert circa 230 miljoen passagiers per jaar en heeft een omzet van 350 miljoen euro. Er werken nu circa vierduizend mensen die het openbaar vervoer verzorgen in Centraal- en Noord-Italië.

De NS laat weten dat de verkoop geen gevolgen heeft voor het personeel of de dienstverlening in de lopende concessies. De centrale ondernemingsraden van Qbuzz en NS hebben al positief geadviseerd over de verkoop, net als het ministerie van financiën, die aandeelhouder is van de NS. Wel moet de mededingingsautoriteit ACM de verkoop nog goedkeuren voor het definitief is.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties