Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Afstemming projecten taalvrijwilligers

Logo SchoolbordHet landelijk platform voor taalcoaching aan migranten – Het Begint met Taal – vraagt aan de gemeente Woerden de taalvrijwilligers onder de aandacht van de politieke partijen te brengen.

Taalvrijwilligers maken het inburgeringexamen waardevol doordat anderstaligen hun Nederlands op die manier regelmatig kunnen oefenen, laat het platform weten. Ze wijst erop dat de gemeente de taak heeft het aanwezige aanbod af te stemmen zodat eerdere ervaringen en netwerken niet verloren gaan maar benut worden. Vrijwillige inzet voor anderstaligen is de komende jaren belangrijk zodat meer nieuwkomelingen mee kunnen doen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties