Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Fietser geschept op de Marnixlaan

Logo Ambulance4In Utrecht aan de Marnixlaan heeft een auto een fietser geschept en de bestuurder is daarna doorgereden. De fietser, een 24 jaar oude Utrechter werd meters de lucht in gesmeten en...

kwam op de weg terecht. Het slachtoffer is met een gebroken been en waarschijnlijk inwendig letsel met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte reed vermoedelijk in een zwarte Fiat Punto. Een van de buitenspiegels is van de auto afgebroken en naar alle waarschijnlijkheid heeft de wagen schade aan de voorzijde.

Tijdens het afhandelen van het ongeluk reed er een man door de afzetting heen. Na controle bleek zijn rijbewijs al in 2011 verlopen te zijn en hij werd naar het politiebureau gebracht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties