Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Katten moeten verplicht een chip krijgen

Logo KatHet verplicht chippen van katten wordt door de Stichting Dierenhulpverlening Woerden van harte ondersteunt. Veel zwerfkatten komen in het asiel in Harmelen terecht omdat ze geen...

chip hebben. Het gebeurt ook regelmatig dat voor zwaargewonde of erg zieke katten een medische behandeling moet worden ingezet zonder dit met de eigenaar te kunnen overleggen. Nog erger is, vindt de Dierenhulpverlening, wanneer ze een dier bij ondraaglijk lijden zonder hoop op herstel moeten laten inslapen zonder dat de eigenaar afscheid heeft kunnen nemen.

Met het chippen van katten wordt veel dierenleed bespaard en kan het zwerfkattenprobleem worden teruggedrongen, meldt de stichting. Daarnaast is het ook van belang dat katten die buiten komen gecastreerd (gesteriliseerd) worden. Een verantwoordelijkheid van eigenaren die wat de Dierenhulpverlening betreft voor zichzelf spreekt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties