Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Wie jarig is trakteert!

Logo Van Leeuwen 50Het Harmelense Bouwbedrijf Van Leeuwen bestaat op 26 september 50 jaar. Deze mijlpaal word gevierd met een bijzondere actie in Harmelen. Voor een persoon, gezin, instelling...

vereniging of organisatie die het hard nodig heeft maar dit niet zelf kan bekostigen, gaat Van Leeuwen een gratis verbouwing uitvoeren. Belangstellenden die hierop kans willen maken kunnen hun ideeën insturen met een tekening op papier, in PowerPoint of een in elkaar geknutselde maquette waarbij is aangegeven voor wie de verbouwing bedoeld is en waarom.

De presentatie moet voor 15 september zijn ingediend. Een deskundige jury bestaande uit de architecten Joost Knijff en Marc Jongepier, burgemeester Victor Molkenboer en Robert van Leeuwen, selecteert uit alle inzendingen het winnende idee.

Tijdens het verjaardagsfeest van Bouwbedrijf Van Leeuwen op 30 september wordt het uitgekozen idee bekend gemaakt. Het budget voor de verbouwing bedraagt vijf duizend euro.

Op de website van het bouwbedrijf is meer informatie beschikbaar en ideeën kunnen worden aangemeld via marleen@bouwbedrijf-vanleeuwen.nl

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties