Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Reba McEntire - Strange

Utrechtse vishandel 15e op lijst haringtest

Logo HaringIn de AD-haringtest staat de Utrechtse vishandel van Visgilde Lijffijt & de Jong op de vijftiende plaats. ‘Voortreffelijke haring waaraan alleen het wauw-effect ontbreekt. Mals, zilt en romig.

Ruikt fris en ziet er ook aantrekkelijk uit’, schrijft de jury over de vishandel aan de Biltstraat.

Ook Visgilde Teun van der Toorn in Bodegraven, Visspecialist Tom Tuijp in Vleuten en De Jong Visspecialist in IJsselstein behaalden een goede score. De allerlekkerste haring is volgens de haringtest te vinden bij Vishandel Ruud den Haan in Rotterdam. Zijn haring kreeg een dikke tien en eindigde daarmee op de eerste plek van de ranglijst.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties