Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Gezamenlijke aanpak problemen Vechtplassen

Logo Maarsseveense PlassenRuim twintig bij de Oostelijke Vechtplassen betrokken overheden, bewoners, natuurorganisaties en ondernemers hebben de wens uitgesproken om een groot aantal...

problemen in dit gebied gezamenlijk aan te pakken. In een akkoord wordt de komende tien jaar gewerkt aan een kwaliteitsverbetering voor natuur, landschap, recreatie, toerisme en de leefomgeving.

Bestuurders van onder meer de provincie Utrecht, gemeenten Wijdemeren en Stichtse Vecht, en natuurmonumenten hebben besloten om tot formele ondertekening van het gebiedsakkoord over te gaan. Dit gebiedsakkoord moet leiden tot een duurzame verbetering van natuur- en waterkwaliteit en zal een stimulans zijn voor de watersport- en recreatiesector.

Voor de financiering van het akkoord met de uitvoeringsprojecten is in totaal ruim 77 miljoen euro nodig.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties