Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: RPL FM

Gezamenlijke aanpak problemen Vechtplassen

Logo Maarsseveense PlassenRuim twintig bij de Oostelijke Vechtplassen betrokken overheden, bewoners, natuurorganisaties en ondernemers hebben de wens uitgesproken om een groot aantal...

problemen in dit gebied gezamenlijk aan te pakken. In een akkoord wordt de komende tien jaar gewerkt aan een kwaliteitsverbetering voor natuur, landschap, recreatie, toerisme en de leefomgeving.

Bestuurders van onder meer de provincie Utrecht, gemeenten Wijdemeren en Stichtse Vecht, en natuurmonumenten hebben besloten om tot formele ondertekening van het gebiedsakkoord over te gaan. Dit gebiedsakkoord moet leiden tot een duurzame verbetering van natuur- en waterkwaliteit en zal een stimulans zijn voor de watersport- en recreatiesector.

Voor de financiering van het akkoord met de uitvoeringsprojecten is in totaal ruim 77 miljoen euro nodig.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties